Mandalatalo - Logo

KaamosMaan Valon syke – intuitiivinen ryhmäparannus rummulla, äänellä ja energialla su 12.12.21 ja ti 21.12.21. klo 18 – 19.30 Mandalatalolla ja etänä

Maan valon sykkeessä lepäät makuulla patjalla tai istut tuolilla niin halutessasi,intuitiotasi seuraten saatat myös päätyä jalkeille ja/tai liikkumaan. Joko Mandalatalolla paikan päällä tai omassa tilassasi samaan aikaan tai äänitteen avulla myös omaan aikaasi ja uudelleen.  KaamosMaan valon syke tapahtuu kahtena seremoniallisena  piirinä, joissa Ääni- ja energiahoitaja Katja Holopainen toimii parantamisen kanavana intuitiivisesti käyttämällä omaa ääntään, rumpua, tiibeläistä kulhoa ja erilaisia kelloja sekä kanavoimalla energiaa ja koskettamalla. Jokaiseen ryhmähoitokertaan ohjautuvat mukaan myös hoitavat kivet. Äänen ja energian  värähtelyt rentouttavat,tasapainottavat ja puhdistavat. Aluksi ja lopuksi tilaa sanalliselle jakamiselle. Ilmoittaudu mukaan katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464 tekstiviestillä tai whtsapillä

Ensimmäinen piiri sunnuntaina  12.12.21 klo 18- 19.30 Mandalatalolla ja zoomissa

Toinen piiri talvipäivänseisauksena tiistaina 21.12.21 klo 18 – 19.30 Mandalatalolla ja zoomissa

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen. Tai toiseen etänä ja toiseen lähinä. Niin lähi- kuin etäosallistujat saavat äänitteen/ mahdollisesti myös videotallenteen , johon palata. Paikan päälle mahtuu 12 ja zoomiin 100.

Paikka: Mandalatalon Sali, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä tai etänä siellä missä olet, myös omaan aikaasi
Hinta: Oviraha 12- 22 € per piiri oman tilanteesi ja omatuntosi mukaan  maksetaan paikanpäällä kortilla, jos tahdot maksaa käteisellä, niin varaathan tasarahan. Etäosallistujat maksavat tilille FI 39 55420650002268 viestillä Maan valo.
Ajankohtana väli 12.12. – 21.12. on voimallista energia-aikaa.
Share