Mandalatalo - Logo

Intuitiivinen enkelikristallimeditaatio ti 25.6.klo 18.30 -19.30 etänä – saat äänitteen

Tässä meditaatiossa hengitämme keskikesän voimaa, vastaanotamme ja välitämme puhdistavaa ja parantavaa kristallienergiaa enkelimaailmojen kautta sekä maadoitumme ja juurrutamme ydinvaloamme rummutuksen ja äänenkäytön avulla.
Etämeditaatioon ilmoittautuneille muodostetaan oma salainen ryhmä facebuukkiin, johon meditaatio tulee livelähetyksenä tiistaina 25.6. 18:30 alkaen. Live-video jää ryhmään saataville ja lisäksi tulee liveäänite, jota kuunnelleen voit uudelleen ja uudelleen kanavoida parantavaa kristallihoitoa itsellesi.
Ilmoittaudu mukaan 24.6. klo 23.30 menness enkelikristallihoitaja, ääni- ja energiahoitaja Katja Holopaiselle katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464. Oviraha virtuaaliseen etämediin johon voit osallistua uudestaan ja uudestaan 22 euroa. Saat laskun sähköpostiisi.
Share