Mandalatalo - Logo

Mindfulness-meditaatiot

Mindfulness opettaa hyväksyvää, tietoista läsnäoloa yksinkertaisilla menetelmillä, jotka lisäävät rentoutta ja kykyä olla tässä hetkessä, tietoisena. Mindfulnessin juuret juontavat kaukaa buddhalaisesta perinteestä sekä joogasta, joten mistään uudesta harjoitusmuodosta ei ole kysymys. Harjoitus koostuu mm.kevyestä joogasta, erilaisista istuen ja makuultaan tehtävistä meditaatioista, kävelymeditaatiosta sekä läsnäolevasta kuuntelemisesta ja sanoittamisesta. Mindfulness sopii kaikille, niin uusille kuin pitkän linjan meditoijille.

 

Toukokuun ihana Mindfulness-kurssi

Neljänä maanantai-iltana toukokuussa 7.5., 14.5.. 21.5. ja 28.5. klo 18.15-19.45

Elämämme avautuu hetki hetkeltä. Se mitä tapahtuu nyt, vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi. Mindfulness eli tietoinen läsnäolo voi herättää meidät huomaamaan jokaisen hetken kauneuden ja ainutlaatuisuuden sekä sen suomat mahdollisuudet. Tietoinen läsnäolo tarkoittaa sitä, että havainnoimme kaikkea (ajatuksia, kehon tuntemuksia, tunteita, tapahtumia) tietoisesti, ilman arvostelua, antaen kaikelle tilaa. Se on pysähtymistä tähän hetkeen, tämän hetken hyväksymistä sellaisenaan.

Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin harjoittaneille. Teemme erilaisia mindfulnessin perusharjoitteita (istuma/keho/kävelymeditaatioita), rentoutumista, hyvin lempeää mindfulness-joogaa, myötätunnon harjoittamista itseä ja muita kohtaan, syömismeditaatioita ja myös jaamme yhdessä kokemaamme.

Lämpimästi tervetuloa <3

Kurssin hinta: 30€/krt, sitoudutaan maksamaan kaikki neljä kertaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: MBSR mindfulness-ohjaaja ja jooganopettaja Anu Maria Eerikäinen: anumaria@mandalatalo.com, 04047773236.

Share