Mandalatalo - Logo

Fengshui konsulttikoulutus

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui konsulttikoulutus sekä klassisen fengshuin jatkokoulutus.

Seuraava vuoden mittainen koulutus alkaa

Helsingissä ja Jyväskylässä maaliskuussa 2019.

Pyydä tarkempi esite koulutuksen sisällöstä.

Koulutuksen sisältö

Konsulttikoulutus sisältää tiiviin paketin vanhaa viisautta yhdistettynä tämän ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki´n ja niiden käytön konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. Koulutukseen sisältyy fengshui -konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista.

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä (12 viikonloppua noin kerran kuukaudessa), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja tentistä.
Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin alkavassa klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin.

Konsulttitodistus

Koulutus antaa itsenäisen fengshui -konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui -konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, tentin läpäisseelle henkilölle.

Kouluttajat

Kirsi Niemelä
vastuukouluttaja
Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui -kursseja vuodesta 2000.
Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan.

Sari Weckström
Hortonomi, fengshui -konsultti
Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Hänellä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä.

Rauli Pitkänen
Itämaisen tiedon lahjakas moniosaaja, fengshui -konsultti
Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden. Hän myös perehdyttää opiskelijat kiinalaisen lääketieteen parusteisiin ja ravinto-oppiin.

 

www.kirsiniemela.fi

Share

Kouluttaja

Kirsi Niemelä

040 5384927

kirsi(at)mandalatalo.com