Mandalatalo - Logo

Äänen Tuntu -kokemuksellinen kasvumatka ja hoitaja/ohjaajakoulutus –  hoitavan äänen ja läsnäolevan kosketuksen voima yhdessä

Äänen  tuntu on sisäistä ääntä kuuluville asti sallittuna, sielun liikettä elävässä kehossa – ääni värähtelee meissä ja kaikessa, lävistää meidät ja kaiken, kaiken meissä. Ottamalla oman äänemme tietoisesti käyttöön luomme siltaa kehon ja mielen, tietoisen ja alitajuisen välille. Oma äänemme on   samaan aikaan niin maadoittava, konkreettinen ja kehollinen kuin ajan ja paikan yli yltävä yhteyteen kuljettaja.Yksinkertainen itsenään sallittu vokaaliääni yltää ytimeen meissä, sanojen ja järjestelmien tuolle puolen. Kohdistetulla aikomuksella eli intentiolla on valtava voima.

Äänen tuntu on myös  läsnäolevan ja hyväksyvän  kosketuksen taikavoimaa. Tuntua sormenpäissä ja koko kehossa. Koskettamalla läsnäollen siunaamme ja hyväksymme itsemme ja toiset.

Tervetuloa löytämään oman äänesi luova, hoitava ja rentouttava voima.Oppimaan aktiivista rentoutumista,lisäämään itsetuntemusta, tutkimaan omaa olemusta voimallisella tavalla, äänimeditoimaan ja hoitamaan äänellä.

Tervetuloa laskeutumaan läsnäolevammaksi omaan kehoosi koskettamisen ja kosketetuksi tulemisen kautta.Tervetuloa kouluttautumaan oman henkilökohtaisen prosessin läpi kohti mahdollisuutta auttaa toisiakin ääneen ja kosketukseen  ja äänellä ja kosketuksella.

Voit kulkea Äänen tuntu – matkan voimaantuaksesi itse, omaksuaksesi tehokkaita työkaluja oman kasvun tueksi ja hyväksyvän läsnäolon vahvistamiseen arjesssa, matkan kulkeminen alusta loppuun tehtävineen ja harjoituksineen pätevöittää sinut myös Äänen tuntu – hoitajaksi/ohjaajaksi.

Koulutukseen osallistuminen ei vaadi erityistaitoja, sisäinen kutsu ja kiinnostus ääneen ja kosketukseen  ja aito tahto tutkia omaa olemusta riittävät.   Matka koostuu etätehtävistä- ,yksilötapaamista ja 12 lähipäivästä yhdessä ryhmän kanssa. Lähipäivien sisällössä painottuvat intuitiivisuus, kokemuksellisuus ja kokonaisvaltaisuus, käytännön harjoitukset ryhmässä, yksilöinä ja parityöskentelynä.

Kouluttajana Ytk, taideohjaaja, ääni- ja energiahoitaja Katja Holopainen. Katja on käyttänäyt äänityöskentelyä kymmenen vuoden aikana niin yksilöhoidoissa, performansseissa kuin monenlaisten ryhmien kanssa. Perinteisempää äänenkäytön tietämystä Katja on kerryttänyt niin draamakasvatuksen äänenkäytön opinnoissa kuin yksinlaulutunneillakin, ääni- ja energiahoitajuuteen pohjaa on luotu mm. Michael Schirmerin opissa. Tuttuja ja tärkeitä muotoja ja menetelmiä ovat mm.Shindo, Reiki, Naurujooga, Autenttinen liike, Enkelikristallienergia, rummutus, luontoyhteys, sisäisen ohjauksen kuunteleminen. Oman oppinsa ja sävynsä ääneen ovat tuoneet henkilökohtaisen elämän voimalliset äitiyskokemukset, uupumuksen ja masennuksen , läpikäyminen terapiaprosesseineen, elämä fibromyalgiakkona epävakaana migreenikkona, jolla on paljon adhd- piirteitä.

Äänen tuntu matkan  hinta on  125 euroa + alv 24 % = 155  / kk  ja se sisältää  jatkuvan etäyhteyden kurssilaisten kesken Facebook- ryhmän kautta, lähipäivät,   etätehtävät  ja  kuusi yksilöohjausta. Mahdollisuus useampiin yksilöohjauksiin hintaan 60 euroa/ 90 minuuttia.  Kurssimaksu laskutetaan kuukausittain, tarvittaessa voidaan sopia maksuajasta ja osamaksu . Kuukausieräksi voit valita 155 euroa, jolloin kokonaishinta 1860   tai  78, 52 tai 39 euroa,  jolloin kokonaishinnaksi tulee 1872 euroa ja maksuajaksi 24, 36 tai 48 kk. Koko kurssin ajan kaikki muut Katjan palvelut -25 %.  Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan  Katjalle katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464. Jos tahdot soittaa, etkä tavoita suoraan, jätäthän viestin.

UUSI RYHMÄ  ALKAA   Elokuussa 2018 .

Ryhmäkoko 4 – 8

Lähipäivämäärät

Lähipäivämäärät

lauantait 25.8., 29.9., 27.10., 24.11. sekä vuonna 2019 12.1. , 9.2.. ,16.3.,13.4., 18.5., 29.6., 31.8., ja 28.9.

 

 

 

 

 

Kouluttaja

Katja Holopainen

0505273464

katjaherttajohanna@mandalatalo.com