Mandalatalo - Logo

Antti Juhani Häyhä

”Suosittelen hyvin lämpimästi Antin palveluja, hän on hyvin varmaotteinen sekä ammattitaitoinen ja hän työskentelee hyvin korkeiden energioiden kanssa.”

http://enkelinpolyatossuisa.blogspot.fi

Henkinen polkuni on alkanut noin 25 vuotta sitten perehtymisellä erilaiseen esoteeriseen kirjallisuuteen (mm. Pekka Ervast, Alice Bailey, Blavatsky…) Liisa Larssonin rebirthing-kurssit taisivat olla ensimmäisiä kursseja, joita kävin ja pian niiden jälkeen aloitin tunnetraumojeni purkamisen Tuula Anttilan energiahoidoissa. John Cosgroven kouluttamana valmistuin Cammalot Seichem master, sitä ennen kävin Usuin perinteisen reikin 1. ja 2. tasot Veronika Witikan ohjauksessa.  Seitsemän Säteen kurssin kävin Tuula Anttilan johdolla. Tanskalaisen henkisen opettajan Asger Lorentsenin koulutuksiin olen osallistunut useiden vuosien ajan, mm. Kultainen Aurinko -ohjelma ja Henkinen terapia -koulutus sekä kolmevuotinen Kristustietoisuus-koulutus. Olen toiminut myös opettajana Asger Lorentsenin luomassa Kultaisessa Mysteerikoulussa.

Koulutan intuitiivisia parantajia Holy Healing -koulutuksessa, pidän erilaisia henkisen kasvun kursseja sekä teen tietysti erilaisia energiahoitoja 🙂

Myötätunnon, ymmärryksen ja hyväksymisen saavuttaminen kaikkea kohtaan on suurin tavoitteeni. Koen vahvasti, että kaikki henkiset polut johtavat samaan päämäärään; ykseyteen Jumalan kanssa. 

Palvelujani ovat mm:

Intuitiivinen healing -hoito: 50€
Intuitiivisessa healing -hoidossa yhdistyvät eri hoitomuodot ja energiat. Hoidossa työskentelevät sielunsuunnitelmasi mukaisesti mm. Kristusenergia, Pyhä Henki, Arkkienkelit ja Ylösnousseet Mestarit  sekä sinun oma Korkein Minäsi. Hoidossa aktivoin sieluyhteytesi ja saat yhteyden omaan henkeesi. Kehosi saa Luojan sydämestä virtaavan rakkauden pyhityksen. Kaikissa hoidoissani hoidettavalla on normaali arkivaatetus päällä.

”Oman alkuperäni selvittäminen” -hoito: 50€
Oletko enkeli-, tähti- vai valoihminen? Tuntuuko maaplaneetta, sen ihmiset ja säänntöt oudoilta, vierailta? Tulemme monista erilaisista maailmoista, maapallomme ei ole välttämättä ”alkuperäinen” kotisi. Monet henkisyyteen heränneet ihmiset tulevat joko enkeli- tai tähtimaailmoista. Hoidossani autan sinua selvittämään oman alkuperäsi. 

Pyhän Tulen parannus: 50€
Vapautuminen energiasidoksista sisäisen tulen avulla.

Inkarnaatio-terapia: 70€
Aikaisemmista elämistä johtuvien kipujen tai traumojen parantaminen intuitiivisen energiakanavoinnin avulla.
Voit saada selkeyttä tunne-elämääsi ja itsensä vapahtamisen kokemuksen oman sielusi energian avulla.

Valokehon & 12 chakran aktivointi -hoito: 75 €
Valokehon aktivointihoidossa avataan yhteys hoidettavan Korkeimpaan Minä Olen Läsnäolon keskukseen sekä Luojan sydänkeskukseen. Valokeho aktivoidaan herättämällä persoonallisuuden tietoisuus korkeammasta Itsestä. Lisäksi hoidossa harmonisoidaan aikaisempien inkarnaatioiden välisiä yhteyksiä

Henkinen terapia -hoidot: 70 € / 90 min
Spiritual therapy diploma v. 2007 (The Golden Academy, Asger Lorentsen, Tanska)
Terapian tavoitteena on löytää oma sisäinen inspiraatio ja ohjaus elämän haastavissa tilanteissa. Ohjatussa terapiassa voidaan vapauttaa, muuntaa ja eheyttää kielteisiä tunteita, traumaattisia tapahtumia, selittämätöntä kipua ja ahdistusta sekä lisätä ymmärrystä, purkaa kielteisiä päätöksiä ja antaa anteeksi. Terapian aikana voidaan hoitaa energialla.

Antti Häyhä

reiki seichem master, energiahoitaja ja -kouluttaja
p. 040 729 3416
antti(ät)mandalatalo.com

Palveluni

Intuitiivinen healing
Oman alkuperän selvittäminen
Henkinen terapia
Inkarnaatioterapia
Valokehon ja 12 chakran aktivoinnit
Cammalot & Seichem