Mandalatalo - Logo

Anne Rahkola

Apua lihaskireyksiin, stressiin, kiputiloihin, kehon toiminnallisiin

häiriöihin ja joustavuuteen, tinnitykseen, väsymykseen, päänsärkyyn,

unettomuuteen, keskittymisvaikeuksiin, poskiontelovaivoihin,

hiusongelmiin ja hartiasärkyihin, epätasapainoon ja lukkiutuneisiin

tilanteisiin elämässäsi.

 

Shindo-hoitaja – kouluttaja

Valmistuin vuonna 2013 Shindo hoitaja – kouluttajaksi. Shindo –hoito on kosketushoito, jolla voidaan akupisteiden ja meridiaanien kautta vaikuttaa monenlaisiin erilaisiin kehon toiminnallisiin häiriöihin ja oireisiin. Hoitaja käyttää hoidossa omaa kehoaan monipuolisesti; sormia, kämmeniä, kyynärvarsia, polvia tai jalkapohjia painaltavina tai harjauksen omaisina otteina. Hoito tapahtuu  vaatteet päällä lattialla hoitopatjalla.
Shindo-ohjaajakoulutuksia järjestän 2- 6 hlön ryhmille. Kurssin kesto on noin kaksi lukukautta, yhteensä 11 lähiopetuspäivää.  Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.

Shindo venyttelyryhmät
Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Ohjaaja tulee tukemaan liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle keholleen sopivimman tavan venytellä. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä, kehää kiertävistä tunteista ja vapauttavat tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

SHIKI-METHOD – uusi kehonhuolto menetelmä
Shi Ki on japania ja tarkoittaa neljää energiaa, neljää vuodenaikaa ja neljää kehotyyppiä.
Sensei Tadao Kawaharan kehittämät kehotyyppiharjoitukset sisältävät venytyksiä, hengitysharjoituksia, lihaskuntoliikkeitä ja rentoutumista. Testien avulla löydämme luonnollisimman tavan liikkua ja harjoitella. Shiki-menetelmän tarkoituksena on auttaa ja tukea meitä löytämään keskiakselimme niin, että tunnemme voivamme paremmin ja löydämme iloa ja ymmärrystä fyysisen kehomme eri puoliin.

Intialainen päähieronta diplomihoitaja – kouluttaja
Valmistuin Intialaisen päähieronnan hoitajaksi v. 2000
Intialainen päähieronta elvyttää pään verenkiertoa, rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Puoli tuntia kestävä hoito tehdään istuvassa asennossa vaatteiden päältä ja siinä käsitellään pään ohella on myös yläselkä. Hoito puhdistaa sekä kehoa että mieltä. Päähieronta auttaa erityisesti stressiperäisiin vaivoihin, mm. väsymykseen, päänsärkyyn, unettomuuteen, keskittymisvaikeuksiin, poskiontelovaivoihin, hiusongelmiin ja hartiasärkyihin.

Kursseillani opetan yksinkertaisen ja helposti opittavan hoitosarjan, jolla voi hoitaa ja hemmotella lähipiiriään. Opetusryhmän koko on tilan koosta riippuen 6 – 20 henkilöä. Tuon tullessani materiaalin, jonka avulla hoito-otteet on helppo muistaa. Hoitosarjan oppii yleensä 2,5 – 3 tunnissa. Ammattilaisille suunnatut kurssit 2 pv + harjoitushoidot + näyttö.

Yksilöohjaus
Henkilökohtainen kartoitus elämäntilanteeseen ja sen toistuviin ratkaisua vaativiin ongelmakohtiin. Opastusta meditaatioon, henkisiin harjoituksiin, rentoutumiseen ja/tai luontaishoitoihin. Voidaan yhdistää muihin tarjoamiini palveluihin. Käytän apuna mm. menetelmiä sydäntietoisuus, intuition vahvistaminen, pyhä parisuhde, elämän eheytys, Kabbalan voima ja tietoisuus

Muut koulutukset
Shindo-ohjaaja 9 koulutuspäivää sisältäen näyttökokeen ja sertifikaatin 1391,20 € Intialainen päähieronta 2 koulutuspäivää, 350 € + näyttökoe

Tarot-tulkinta

Tarotkortit ovat avain ikivanhan viisauden lähteille. Ne kertovat, kuka ja mikä olemme ja mihin kannattaa pyrkiä. Kortit kertovat myös tulevaisuuden mahdollisuudet, paljastavat menneisyyden lukot ja neuvovat käsittelemään näitä asioita nykyhetkessä. Kortit opastavat myös kohtaamaan omat pelkomme ja voittamaan ne sisäisten voimavarojemme avulla.

Olen tarot-tulkitsija herkällä intuitiolla ja tarkalla korvalla. Rajatiedon alalla toimimisen olen aloittanut vuonna 1995. Minulla on rauhallinen ja energiaa antava ulosanti. Saat minulta konkreettista ja käytännönläheistä opastusta elämäsi haasteisiin yhdistettynä herkkään intuitioon ja uuden ajan energioihin.

Anne Rahkola

p. 044 2113462
annepaulahelena@gmail.com
Kansakoulukatu 7-9, 40100 Jyväskylä

Palveluni

Shindo-hoito
Intialainen päähieronta
Perusjalkahoito
Triggerhoito
Yksilöohjaus
Tarot-tulkinta