Mandalatalo - Logo

Anne Rahkola

Tarjoan apua lihaskireyksiin, stressiin, kiputiloihin, kehon toiminnallisiin häiriöihin ja joustavuuteen, tinnitykseen, väsymykseen, päänsärkyyn, unettomuuteen, keskittymisvaikeuksiin, poskiontelovaivoihin, hiusongelmiin ja hartiasärkyihin, epätasapainoon ja lukkiutuneisiin tilanteisiin elämässäsi.

Olen aloittanut täydentävien hoitojen ja eri henkisten menetelmien opiskelun vuosina 1996 – 1997 Räisälän Kansanopiston Luovan elämäntaidon linjalla. Intialainen päähieronnan tutkinto v. 2000 aloitti varsinaisen hoitajan työn. Pian sen jälkeen aloin kouluttaa päähierontaa kotikäyttöön Jyvälän opistolla ja vähän myöhemmin alkoivat kurssini ammattimaiseen päähierontaan.

Jyvälän ryhmissä tutustuin Shindo- rentoutusvenyttelyyn sekä Shiki- ja Jomon- menetelmiin. Ohjaaja Sirkka Liias-Heikkinen sai minut lähtemään opiskelemaan ensin Shiki –menetelmää ja sen jälkeen Shindon ohjaajaksi. Syventävän vaiheen kautta jatkoin opintoja Shindo hoitaja/kouluttajaksi, joista valmistuin vuonna 2013. Ohjaan Shindon venyttelyryhmiä ja teen hoitoja. Ensimmäiset Shindo-ohjaajat koulutin vuonna 2014.

Lisäksi olen opiskellut Trigger-hoitoa ja suorittanut kosmeettisen jalkahoitajan tutkinnon. Vuonna 2010 valmistuin aikuisten virikeohjaajaksi. Tarot tulkintaan kävin kurssin Räisälän kansanopistossa.

Yksilöohjauksen menetelmiin tutustuin samoin Räisälän kansanopistossa, samoin Rakkaudentähden verkkokursseilla. Vuonna 2015 aloitin Kabbalan opinnot. Kabbala on ikivanhaa henkistä viisautta, joka sisältää mm. henkiset lait, vetovoiman lain, parisuhteen, astrologian ja reinkarnaation. Siinä seurataan ja hyödynnetään vuoden kiertoon ja astrologiaan sisältyviä energia-ikkunoita ja Zoharin energiaa. Olen suorittanut Kabbalan perusteiden tasot 1 – 3. Opintoni jatkuvat soveltaen niitä jokapäiväiseen elämääni.

 

 

 

Share

Anne Rahkola

p. 044 2113462
annepaulahelena@gmail.com
Kansakoulukatu 7-9, 40100 Jyväskylä

Palveluni

Shindo-hoito
Intialainen päähieronta
Perusjalkahoito
Triggerhoito
Yksilöohjaus
Tarot-tulkinta

Mehiläisvahamaalaus