Mandalatalo - Logo

Shindo-hoito, kesto1 h 62 € Intialainen päähieronta, kesto ½ h 35 € Perusjalkahoito, sis. kylpy, kovettumien poisto, kynsihuolto, lakkaus ja hieronta (10 min), 90 min, 65 € Lisäksi: Triggerhoito, energiahoidot, henkinen konsultaatio, Tarot-tulkinta tai räätälöity yhdistelmä edellisistä, kesto sopimuksen/tarpeen mukaan 62 €/h Koulutukset: Shindo-ohjaaja 9 koulutuspäivää sisältäen näyttökokeen ja sertifikaatin 1391,20 € Intialainen päähieronta 2 koulutuspäivää, 350 € +

Anne Rahkola
p. 044 2113462
anne@mandalatalo.com
osoite Kansakoulukatu 7-9, 40100 Jyväskylä
Shindo-hoitaja – kouluttaja
Valmistuin vuonna 2013 Shindo hoitaja – kouluttajaksi. Shindo –hoito on kosketushoito, jolla
voidaan akupisteiden ja meridiaanien kautta vaikuttaa monenlaisiin erilaisiin kehon toiminnallisiin häiriöihin ja oireisiin. Hoitaja käyttää hoidossa omaa kehoaan monipuolisesti; sormia, kämmeniä, kyynärvarsia, polvia tai jalkapohjia painaltavina tai harjauksen omaisina otteina. Hoito tapahtuu  vaatteet päällä lattialla hoitopatjalla.
Shindo-ohjaajakoulutuksia järjestän 2- 6 hlön ryhmille. Kurssin kesto on noin kaksi lukukautta, yhteensä 11 lähiopetuspäivää.  Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.
Shindo venyttelyryhmät
Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Ohjaaja tulee tukemaan liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle keholleen sopivimman tavan venytellä. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä, kehää kiertävistä tunteista ja vapauttavat tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.
SHIKI-METHOD – uusi kehonhuolto menetelmä
Shi Ki on japania ja tarkoittaa neljää energiaa, neljää vuodenaikaa ja neljää kehotyyppiä.
Sensei Tadao Kawaharan kehittämät kehotyyppiharjoitukset sisältävät venytyksiä, hengitysharjoituksia, lihaskuntoliikkeitä ja rentoutumista. Testien avulla löydämme luonnollisimman tavan liikkua ja harjoitella. Shiki-menetelmän tarkoituksena on auttaa ja tukea meitä löytämään keskiakselimme niin, että tunnemme voivamme paremmin ja löydämme iloa ja ymmärrystä fyysisen kehomme eri puoliin.
Intialainen päähieronta diplomihoitaja – kouluttaja
Valmistuin Intialaisen päähieronnan hoitajaksi v. 2000
Intialainen päähieronta elvyttää pään verenkiertoa, rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Puoli tuntia kestävä hoito tehdään istuvassa asennossa vaatteiden päältä ja siinä käsitellään pään ohella on myös yläselkä. Hoito puhdistaa sekä kehoa että mieltä. Päähieronta auttaa erityisesti stressiperäisiin vaivoihin, mm. väsymykseen, päänsärkyyn, unettomuuteen, keskittymisvaikeuksiin, poskiontelovaivoihin, hiusongelmiin ja hartiasärkyihin.

Kursseillani opetan yksinkertaisen ja helposti opittavan hoitosarjan, jolla voi hoitaa ja hemmotella lähipiiriään. Opetusryhmän koko on tilan koosta riippuen 6 – 20 henkilöä. Tuon tullessani materiaalin, jonka avulla hoito-otteet on helppo muistaa. Hoitosarjan oppii yleensä 2,5 – 3 tunnissa. Ammattilaisille suunnatut kurssit 2 pv + harjoitushoidot + näyttö.

Trigger-käsittely

Trigger-pisteet ovat ärtyneitä kohtia kireissä lihaksissa. Niitä käsittelemällä voidaan lievittää kipuja ja auttaa lihaksia palaamaan normaaliin mittaansa ja joustavuuteensa. Yläkehon trigger-käsittely voidaan helposti yhdistää Intialaiseen päähierontaan. Se auttaa pitkään jatkuneisiin kipuihin yläkehon alueella tai esim. erityisen kireän ja jännittyneen hartiaseudun hoitoon.

Henkinen konsultaatio
Henkilökohtainen kartoitus elämäntilanteeseen ja sen toistuviin ratkaisua vaativiin ongelmakohtiin. Opastusta meditaatioon, henkisiin harjoituksiin, rentoutumiseen ja/tai luontaishoitoihin. Voidaan yhdistää muihin tarjoamiini palveluihin. Käytän apuna mm. menetelmiä sydäntietoisuus, intuition vahvistaminen, pyhä parisuhde, elämän eheytys, Kabbalan voima ja tietoisuus