Mandalatalo - Logo

Cammalot Seichem

Reiki on universaalia elämänenergiaa, jota on kaikkialla ympärillämme. Reikihoitaja välittää tätä maailmankaikkeuden energiaa asiakkaalle hoidon aikana.

Cammalot® Seichemissä ovat läsnä kaikki viiden elementin energiat; Seichemin tuli-, ilma-, vesi- ja maaelementit, sekä Cammalot® Seichemiin lisätty eetterielementti. (Näistä maaelementti vastaa Reikiä). Hoitaja pystyy tarvittaessa kanavoimaan kivienergioita eli eri mineraalien edustamia energioita hoidettavalle. Cammalot® Seichemiin kuuluu Kultaisen lohikäärmeen parantava energia, joka on hyvin voimallista, puhdistavaa ja äidillisen lempeää. Kultaisen lohikäärmeen energia on myös maadoittavaa, sillä se edustaa äitimaan energia-aspektia. Tämä energia koetaan yleensä pehmeänä, rakastavana, hyväksyvänä ja hoivaavana, mutta samalla henkisesti laajentavana. Cammalot® -hoitajan käytössä ovat lisäksi mm. Kristus-energia sekä muut tarvittavat korkeat energiat. Hoito muodostuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Cammalot® Seichemissä on spiraalinomainen liike, joka mahdollistaa energian syvällisen, puhdistavan vaikutuksen. Energian avulla voidaan vapauttaa erilaisia lukkiutumia ja sillä voidaan edesauttaa karman vapauttamista solutasolla. Hoito koetaan usein energisoivana, puhdistavana ja rentouttavana.

Cammalot® Seichemin ovat perustaneet John ja Diana Cosgrove, jotka ovat saaneet vihkimyksen Tera-Mai-reikiin ja Seichemiin.

Cammalot® Seichem -hoitoja antaa Mandalatalossa Antti Häyhä

Share

Hoitajat

Antti Häyhä 

Hinnat

60 € / 60 min