Mandalatalo - Logo

Eroottisen tantran työpaja Jyväskylässä: Rakkaus ja Rakastelu – Tietoisuus ja Ekstaasi 6-8.4. 2018: pe klo 18-21, la ja su klo 11-17

Tämä viikonlopun työpaja johdattaa eroottisen tantran keskeisiin teemoihin ja sopii sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että kokeneemmallekin harjoittajalle.

Mitä on seksuaalinen energia ja seksuaalinen halu? Miten ne voivat siivittää tyydytykseen, elämäniloon, onnellisuuteen ja henkiseen kasvuun yksilöllisesti ja rakkaussuhteessa?

Seksuaalisuus kuuluu ihmisen syvimpään luonteeseen. Rakastava ja estoton suhtautuminen itseen ja kumppaniin kaikilla tasoilla vapauttaa kokemaan elämän täynnä mahdollisuuksia.

Ekstaasi on ihmisen luonnollinen olotila. Tantrinen erotiikka auttaa ylittämään estot ja mielen ja kokemaan tämän olemuksemme ytimestä ajattomana kumpuavan autuuden. Orgasmi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ainakin lyhyesti kokea tämä luonnollisella tavalla. Tantran kautta voimme ymmärtää miten pidentää ja syventää tätä nautinnon huipentumaa, miten vaalia elämän intensiteettiä ja miten avata ovia syvempään läsnäoloon ekstaattisten kokemusten avulla.

Teemme yhdessä harjoituksia jännitysten ja estojen poistamiseksi jotta keho ja koko olemus vapautuvat kokemaan elämän ekstaattisuuden.

Harjoituksina mm.

liike ja rentoutuminen
leikkisät aistiharjoitukset
lantionpohjan lihasharjoitukset

Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin.

Tämän viikonlopun mittaisen työpajan hinta on:

pariskunta: 240€
työssäkäyvä: 140€
opiskelija/työtön: 120€
alle 21v: 80€

Ohjaajat: Ghaada ja Johanes

Share