Mandalatalo - Logo

Symbolisukellus – kokemuksellinen työpaja Reiki II:n käyneille ilmoittaudu viimeistään 18.2.

Tervetuloa kokemukselliselle matkalle omaan sisimpääsi Reiki II – symbolien kanssa ja avulla. Meditoimme ja käytämme erilaisia luovia menetelmiä vahvistaaksemme ja tutkiaksemme yhteyttämme symbolien kanssa. Mitään ertyistaitoja et tarvitse.Työpaja tulee olemaan voimakkaan hoidollinen ja pyhä ja samaan aikaan iloa ja leikkiä vahvistava kaikkien korkeimmaksi parhaaksi . Mukaan ilmoittautuneet saavat erilliset ohjeet pajaan valmistautumista varten.  Mukaan pääset ilmoittautumalla 18.2. mennessä Katjalle katjaherttajohanna@gmail.com tai tekstiviestillä 050 5273464.

Työpajan hinta on 40 euroa ja se sisältää alv:n, ohjauksen,käytetyt materiaalit ja teetä sekä pientä purtavaa. Paikka on Mandalatalon sali.

Share