Mandalatalo - Logo

Ti 20.6. klo 18-19.00 Holy Healing -infotilaisuus

Holy Healing-koulutus on täysin uudenlainen tapa valmistua energiahoitajaksi. Koulutuksen ensimmäisen tason päämäärä on mm. avata oppilaan sieluvirtausta niin vahvaksi, että hän kokee olonsa luottavaiseksi hoitajan roolissa ja uskaltaa päästää irti mielen aiheuttamasta epävarmuudesta sekä epäilyksistä. Jokaisella meistä on luontainen kyky parantaa ja kanavoida rakkautta Luojan sydämestä. Pelkomme ja kriittinen mielemme asettavat rajoituksia sisäisen valon ja rakkauden tuntemiselle. Holy Healing -koulutus avaa jokaisen kurssilaisen yhteyttä omaan sieluun, Korkeimpaan Itseen ja Jumalaan. Tämä koulutus eroaa muista intuitiivisista healing-koulutuksista keskittymällä mm. vakavaan egoa muuntavaan työskentelyyn ja aidosti yksilölliseen hoitomuotoon ohjaamiseen. Holy Healing -koulutus sopii mainiosti myös henkisen kasvun kurssiksi, eli vaikka et aikoisikaan energiahoitajaksi niin koulutus antaa runsaasti eväitä henkisen polun kulkijalle!  Tiedustelut: Antti Häyhä, 040 729 3416, antti(ät)mandalatalo.com Paikka: Mandalatalon Sali, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Käynti sivuovesta. Vapaa pääsy
Share