Mandalatalo - Logo

Kesän jooga- ja mindfulnessleirit

 

 

Voimaannuttava jooga- ja mindfulnessleiri 24.-26.7.

Tule viettämään ihanan rentouttavia hetkiä erilaisten jooga- ja mindfulness-harjoitusten parissa. Teemme lempeän rauhallista, omaa olemusta kuulostelevaa hathajoogaa sekä vastapainoksi voimakasta ja tarkasti ohjattua iyengarjoogaa. Välillä virkistymme eheyttävien mindfulness-, rentoutumis- ja aistiharjoitteiden äärellä. Et tarvitse aiempaa kokemusta näistä, mutta toisaalta kurssi sopii myös kokeneillekin harjoittajille 🙂 Viikonlopun aikana on lisäksi omaa vapaata aikaa uimiseen, luonnossa kulkemiseen, lukemiseen ja rentoiluun. Iltaisin lämpenee puusauna ja käytössämme on myös ulkoporeallas.

Kurssin hinta (sis.ohjelman, majoituksen, herkulliset kasvisruuat) 250 e. Aloitamme maanantai-iltana, päätämme kurssin keskiviikkoiltapäivään. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: anumaria@mandalatalo.com, 040 7773236.

 

Mindfulness-viikonloppu Wäärälässä 26.-27.8.

Tämän rentouttavan viikonlopun aikana tutustumme syvällisemmin mindfulnessin erilaisiin harjoitteisiin ja löydämme keinoja stressin purkamiseen sekä tässä hetkessä olemiseen, elämän hyväksymiseen sellaisena kuin se ilmenee. Löydät mielenrauhaa ja tasapainoa elämääsi rauhallisessa luonnonläheisessä ympäristössä. Teemme viikonlopun aikana mm.kaikille sopivaa, hyvin kevyttä joogaa, meditaatioita ja tietoisuusharjoituksia. Opit erilaisia tietoisen läsnäolon menetelmiä, jotka lisäävät rentoutta sekä tietoisuutta kehostasi, ajatuksistasi, tunteistasi ja reagointitavoistasi. Lauantai-iltana lämpenee sauna ja ulkoporeallas, joissa voimme kurssilaisten halutessa jatkaa läsnäolon harjoittamista hiljaisuudessa. Kurssin aikana syödään herkullista, luomuvoittoista kasvisruokaa. Tule antamaan aikaa itsellesi ja lataa akut ennen syksyn hektistä alkua!

Viikonlopun hinta: 220 € /hlö
(maksetaan kahdessa osassa. Hinta sisältää majoituksen, ruuat, ohjelman, saunan ja poreet)

Mindfulness-viikonloppu 26.-27.8.2017 – Anu-Maria Eerikäinen