Mandalatalo - Logo

Intialaisen päähieronnan peruskurssi la – su 19 – 20.5. – Opi omaksi iloksi tai jatka diplomipäähierojaksi

Intialainen päähieronta on sokean intialaisen fysioterapeutin kehittämä puolen tunnin stressipesu. Siinä tuhatvuotiinen intialainen päähierontaperinne ja länsimäinen näkemys ihmisen fysiologiasta kohtaavat hedelmällisellä tavalla. Päähieronta on rauhallinen  läsnäolon ja  tehokkaan, mutta lempeän kosketuksen keidas keskellä elämän kuhinaa. Tällä kurssilla tutustutaan intialaiseen päähierontaan kokemuksellisesti opettelemalla hoito-otteiden sarjaa. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa diplomipäähierojaksi tekemällä harjoitushoitoja ja antamalla näytteen osaamisestaan.

Hinta: 200 euroa + alv 24 % = 248 euroa ( voidaan maksaa 1-5 erässä)
Kurssi la-su 19 – 20.5.   klo 10 – 16.30 ( 17) molempina päivinä.

Näyttömaksu 50 euroa + alv 24 % = 62 euroa. Opettajana diplomipäähieroja/kouluttaja Katja Holopainen,jolla on yli kymmenen vuoden kokemus päähieronnasta ja joka on perehtynyt myös useisiin muihin hoitomuotoihin. Mukaan mahtuu 12 0sallistujaa, varaa paikkasi siis ajoissa. Ilmoittaudu  katjaherttajohanna@mandalatalo.com tai 050 5273464. Jos tahdot soittaa etkä tavoita suoraan, jätäthän viestin ja  kerrot asiasi, niin palaan asiaan mahd. pian.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9
Share